Какво е Ремко

Повече от 50 години опит

 

РЕМКО ООД е дружество, създадено след години натрупан опит в поддръжката на машини и съоръжения и изработване на резервни части за тях. То е наследник на съществувалия повече от 50 години ремонтно-механичен цех на най-голямата за времето си компанияза антибиотични продукти в България „Антибиотик“ АД, гр. Разград.

Към днешна дата ние имаме над 60 годишен опит в проектирането, конструирането и производството на машини и съоръжения от неръждаема стомана, нестандартно оборудване, орбитално заварени тръбопроводи и цялостни инсталации за фармацевтичната и хранително - вкусовата промишленост, парфюмерията и козметиката.

Високото качество на продуктите ни и спазването на договорените срокове се осигуряват от собствена производствена база и високо квалифицирани специалисти. Те ще Ви помогнат за намиране на най-добрите за Вас решения.

Стремим се да предоставяме креативни и професионални идеи. Голяма част от произведените от нас изделия са единични образци и са изработени на базата на конкретно задание от клиент.

Удовлетвореността на нашите клиенти е сериозен показател за качеството на нашата работа, а дълготрайното ни сътрудничество е доказателство за изграденото помежду ни доверие! Работим с водещите компании във фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост, парфюмерията и козметиката.

Дружеството подсигурява за своите машини и съоръжения гаранционно и следгаранционно поддържане, както и изработката на необходимите резервни части.

Основни наши предимства са:

  • Решаване на нестандартни технически проблеми
  • Усъвършенстване и модернизация на съществуващи машини и съоръжения
  • Проектиране, разработване и внедряване на конкретни технически задания

Дизайнът и изпълнението на нашите продукти са съобразени с изискванията на GMP и международните  стандарти.

 

Вашите успехи са и наши успехи! Убедете се сами!